18 Mart 2007 Pazar

Member Calculator ile ince Hesap

+ Agloco'da "Member Calculator" isimli bir bölüm vardır. Birçok Agloco kullanıcısının da kafasını karıştıran bir hesap yeridir. Sizin için detaylarıyla ele alıcam.

- 1. Kısım "Directly Referrals" yani sizin linkinizle üye olanların sayısını yazıcağınız yer.
2. Kısım " Extenden Referrals" yani sizin üye yaptığınız kişilerin Agloco'ya üye kazandırdıkları kişileri yazıcağınız yer. ( Ancak burası bütün kademeleri içererek hesaplanıyor )
3. Kısım Ortalama altüyelerinizin ayda kaç saat Viewbarı kullanabiliceklerini seçiceğiniz yer.

Burda kafaları karıştıran 2. Kısımdır. Çünkü bütün kademeleri içerdiği için yüksek bir rakam çıkarır. Ancak aslında buraya hiçbirşey yazmadan da kazancınızı hesaplayabilirsiniz. Yani 2.Kısıma 0 ( sıfır ) yazabilirsiniz. Çünkü Agloco hesap makinesine göre bütün altüyelerinizden aynı oranda pay alıyorsunuz. Bu oran %25. Dolayısılıyla 2.Kısma 0 ( sıfır ) yazarak ağınızda olan kişilerin toplamını direk 1.Kısıma yani Directly Referrals bölümüne yazabilirsiniz. Daha sonrada Calculate dediğinizde sizin ve altüyelerinizin Viewbar'ı ayda toplam kaç saat kullanıcakları hesaplanır. Viebar çıktıktan, saat başı ücret belli olduktan sonrada toplam kullanım saati ile saat başına alınıcak ücret çarparak aylık kazancınızı hesaplayabilirsiniz.

Hiç yorum yok: